Handgeschilderde schilderijen

Handgeschilderd schilderij

Met de handgeschilderde schilderijen van Maartje van Berkel heb je iets unieks in huis. Alle schilderijen zijn uniek, handgeschilderd en et zorg en liefde gemaakt. Elke dag zijn er weer nieuwe dingen die inspiratie geven voor een nieuw schilderij! We werken steeds meer met materialen en verschillende technieken. De handgeschilderde schilderijen zijn gemaakt met acrylverf en acryl spuitbussen. Dikke klodders verf zijn kenmerkend voor onze Feelgood schilderijen. Alle schilderijen zijn afgewerkt met een glanzende vernislaag.

Alle handgeschilderde doeken zijn schilderijen van de goede dingen in het leven, hier en daar een tikje extravagant. De schilderijen van Maartje van Berkel zijn vrolijk en een eyecatcher in elk interieur. De afbeeldingen spreken voor zich! Deze Feelgood schilderijen zijn geïnspireerd door vrolijke en gezellige taferelen in de kroeg en op een feestje waarbij de wijn en champagne rijkelijk vloeit.

 

Kunstdruk op canvas

Kunstdruk op canvas

Alle Feelgood schilderijen zijn verkrijgbaar in een reproductie op hoogwaardig canvas. Elke kunstdruk op is persoonlijk gesigneerd. De kunstdruk op canvas is een goedkopere oplossing om kleur en vrolijkheid in huis te halen. Maar zeker niet minder mooi. Ook de canvas kunstdruk is met zorg gemaakt en is in elke gewenste afmeting te krijgen. Staat de gewenste afmeting er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden. Mail ons op [email protected]

 

Plexiglas schilderijen

Plexiglas schilderij

Wil je meer diepgang en uitstraling? Dan kies je voor plexiglas schilderij. Dit is super strak, modern, sfeervol en erg kleurrijk.
Door deze techniek worden de kleuren nog levendiger en krijgt de afbeelding diepgang. Bij een plexiglas schilderij wordt de foto achter het glas geplakt hierdoor ontstaat er een levendig effect. In elke gewenste afmeting te bestellen. Alle plexiglas wanddecoraties worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Al onze afbeeldingen zijn in principe ook verkrijgbaar in de plexiglas variant. Mocht je het gewenste artikel niet kunnen vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op we zullen dan samen tot een maatwerk oplossing komen.  

ENJOY & FEELGOOD! ♥️

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »