Handgeschilderde schilderijen

Handgeschilderd schilderij

Eigentijdse schilderijen van de goede dingen in het leven, hier en daar een tikje extravagant. De schilderijen van Maartje van Berkel zijn vrolijk en een eyecatcher in elk interieur. De afbeeldingen spreken voor zich! Deze FEELGOOD schilderijen zijn geïnspireerd door vrolijke en gezellige taferelen in de kroeg en op een feestje waarbij de wijn en champagne rijkelijk vloeit.
Alle schilderijen zijn gemaakt met acrylverf en zijn met verschillende technieken gemaakt. De schilderijen zijn allemaal afgewerkt met een vernislaag.

Ook de mixed media schilderijen zijn allemaal uniek. Deze mixed media schilderijen zijn samengesteld uit hout, leer en andere materialen. Deze hedendaagse mixed media schilderijen zijn een verrijking in je interieur.

 

Kunstdruk op canvas

Kunstdruk op canvas

Unieke FEELGOOD schilderijen verkrijgbaar in een reproductie op hoogwaardig canvas. Elke kunstdruk op is persoonlijk gesigneerd.

 

Plexiglas schilderijen

Plexiglas schilderij

Wil je meer diepgang en uitstraling? Dan kies je voor plexiglas. Dit is super strak, modern, sfeervol en erg kleurrijk.
Door deze techniek worden de kleuren nog levendiger en krijgt de afbeelding diepgang. In elke gewenste afmeting te bestellen. Alle plexiglas wanddecoraties worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

 

ENJOY & FEELGOOD! ♥️

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »