Creëren van Feelgood schilderijen, mensen blij maken met een FEELGOOD creatie

Dat is de missie van Maartje 

Feelgood schilderijen 

Feelgood schilderijen is ontstaan uit een passie voor schilderen. Als kind al tekende en schilderde Maartje. Uiteindelijk werd het toch een Studie Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Na deze studie heeft Maartje lange tijd schilderen als passie gehad naast de dagelijkse bezigheden. Nadat de kinderen geboren waren ging Maartje ook schilderen in opdracht. Inmiddels is dit uitgegroeid tot Feelgood schilderijen. 

Deze Feelgood schilderijen zijn eigentijdse schilderijen van de goede dingen in het leven, hier en daar een tikje extravagant. De schilderijen zijn vrolijk en een eyecatcher in elk interieur. De afbeeldingen spreken voor zich! Deze Feelgood schilderijen zijn geïnspireerd door feestelijke en gezellige taferelen in de kroeg en op een feestje waarbij de wijn en champagne rijkelijk vloeit.

Alle schilderijen zijn gemaakt met acrylverf en zijn met verschillende technieken gemaakt. De doeken zijn allemaal afgewerkt met een vernislaag.
De schilderijen van Maartje van Berkel zijn aantrekkelijk geprijsd zodat kunst voor iedereen toegankelijk is en iedereen een goede sfeer in huis kan halen.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan? of heeft u een vraag? Dan horen we het graag.

Mail ons op i[email protected]


Of vul het contactformulier in.


Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 42011242
Feelgoodschilderijen.nl
Laarakkerweg 20
5061 JR OISTERWIJK (geen bezoekadres)
KVK nummer 57780005
BTW nummer 152518484B01

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »